TAS OP MAAT

Ben je altijd al opzoek naar DE perfecte tas maar ben je de juiste nog niet tegen gekomen? Hier kun je terecht voor het samenstellen van jouw droomtas. Er zijn verschillende ontwerpen en modellen mogelijk en niet te vergeten: het uitkiezen van je eigen leer en kleurcombinaties maken!

Een bestaande tas uit de collectie gezien die je graag zou willen maar niet helemaal jouw kleur is? Ook dat kan natuurlijk geregeld worden.

Heb je vragen of weet je juist al precies wat je hebben wilt? Neem contact met me op zodat we samen kunnen zorgen voor jouw ideale handgemaakte tas.

contact

Een grote tas, een kleine tas of misschien een voorvak: bepaal de afmetingen voor jouw eigen tas en ik zet ze om in patronen.

Er zijn veel verschillende leersoorten waar je uit kan kiezen: kleuren, printjes of juist een vachtje. Hier kan je je eigen leer uitkiezen en combineren. 

Maak je eigen keuze over de kleur rits, stiksels of misschien juist wel de voering. Heb je een tas met een grote sluiting, dan kies je ook daar de kleur van.